Wednesday, May 4, 2011

Emadepäeva kontsert Eesti Majas - 8. mai

Kuhu minna emadepäeval,  8.mail?  Koolid kutsuvad kontsert-lõunasöögile!

Emadepäeva maiustused Eestis
Kindlasti on peredel, lastel mõttes minna ema  ja vanaemaga  emadepäeva tähistama. On mindud restorani, teatrisse või looduse rüppe. Mida sel aastal head ette võtta?

TES Täienduskoolid organiseerivad 8.mail Toronto Eesti Maja suures saalis emade ja vanaemade auks  koosviibimise- kontserdiprogrammi.

Kell 1 pl. ootab teid Ülle Veltmanni poolt buffet brunch stiilis lõunastamine, avatud on baar.Tore on kokku saada pere ja sõpradega ning tähistada emadepäeva. Toimub vaikne oksjon, loterii, CD müük.    

Pojengid Tartu Botaanikaaias - ilus külastuskoht juunis
Muusikaline osa algab kell 3 pl., kus esinemas solistid, kõikide kooliastmete noored koos noortelaulupeole mineva koolikooriga.

Algkooli lauluõpetaja Heli Tenno, kes on 6 aastat algkooliõpilastele muusikalist haridust õpetanud, on valinud kevadised ja südamlikud laulud emadele ja vanaemadele.Heli Tenno, kes on saanud muusikalise hariduse ja koorijuhtimise kogemused Eestist, on loonud tugeva algkoolikoori koos solistidega. Laulutundides on olnud klaverisaatjaks  Kaire Hartley. 

Koolikoori kauaegne dirigent Reet Voksepp on  oma laulupeokogemustega  õpetanud selgeks koolilauljatele XI noorte laulu- ja tantsupeo ’’Maa ja ilm’’ repertuaari, mida on  emadepäevakontserdil võimalus esmakordselt kuulata. Koolikoor osaleb  Eestis noortelaulupeol 1.-3.juulini.

Täienduskoolide emadepäevakontsert-lõunasöök on täiskasvanule $ 30.00, õpilastele  $10.00 ja $ 5.00 vastavalt vanusele, eelkooliealised tasuta. Piletid müügil kooliõhtutel (esmaspäev/teisipäev) ja enne algust kohapeal.


Nüüd on teil teada, kuhu minna emadepäeval!

No comments:

Post a Comment